Kineziológia és Coaching vélemények

Olyan, mintha az elmúlt 30 év felgyorsulva kitisztulna.

Csilla

Kineziológia

Ahogy ezek a csomók feloldódnak, az élet sokkal könnyebb utána.

Livi

Kineziológia

A közös munka alatt sok új dolgot tanultam magamról, és olyan erősségeimet ismertem fel a segítségeddel, amikkel sosem jellemeztem volna magamat, de például most már tudom én is, hogy a félénkségem ellenére igenis bátor vagyok! Illetve, ami még nagyobb eredmény nekem, hogy végre nem szeretnék olyan lenni, mint más, hanem olyan mint amilyen én vagyok.

Eszter

Az Én Utam! Önelfogadás Coaching

Kissé szkeptikus voltam az első alkalom előtt, mert hatalmas összevisszaság volt a fejemben az engem foglalkoztató témában. Magdi nagyon jól tudott követni, könnyű előtte megnyílni, hihetetlen gyorsasággal válogatta ki -a szóáradatból amit rázúdítottam - a lényeget, amivel valóban foglalkoznunk kellett. Ami pedig végképp remek élmény volt, hogy már az első ülés végén úgy távoztam, hogy tisztán láttam a legfontosabb irányt. Köszönöm!

Luca

Karrier coaching

Szakértelem, empátia, személyre szabott támogatás. A Magdival való közös munkát ezek a szavak jól összefoglalják. Az alapos szakmai háttere mellett, saját, valós munkahelyi és magánéleti tapasztalataira is támaszkodik a coaching során. Ő nemcsak tankönyvben látott nehéz helyzeteket. Emberi, megoldás fókuszú beszélgetéseket folytattunk. Nagyon jó támogató az ember önmunkájához. A nehéz pillanatokban dicsér és felemel. Csak ajánlani tudom.

Márti

Önismereti coaching

Magdit már régebb óta ismerem, így nem volt kérdés a bizalom számomra. Rendkívül szimpatikus, szakmailag igényes, nyitott és összeszedett. Érzi és érti mások problémáit, rendkívül kiváló kapcsolatteremtő. Különösen imádom, hogy a saját személyes példáit hozza fel sokszor, ezáltal betekintést enged a saját életébe, ami számomra a kölcsönös bizalmat jelenti. Mindent megtesz azért, hogy segítsen, nagyon komolyan veszi a hivatását. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ismerhetlek, és köszönöm, amit eddig tettél és ezután fogsz tenni értem.

Hajni

Life coaching

Magdi mély érzéseivel és magas szakmai tudásával, empátiájával olyan közeget tudott teremteni, amiben bátran meg tudtam nyílni, elsősorban saját magam számára, hogy választ találhassak egy számomra fontos helyzetben. Kérdéseivel segített a feltárásban, javaslataival pedig abban, hogy ne csak a felismerés, hanem a továbblépés is lehetséges legyen. Szívből ajánlom őt minden út és válasz keresőnek.

Gyula

Life coaching

A két lányom között majd 5 év a korkülönbség, és amikor a nagyobbik elkezdett „kiskamaszodni”, egyre gyakoribbá váltak az összetűzések a húgával, amit legtöbbször a „nagy” kezdeményezett. Olyannyira, hogy nem tudtak egymás társaságában létezni anélkül, hogy ne zengett volna az egész ház a veszekedésüktől. Persze több módszerrel is próbálkoztam, de egy ponton már tehetetlennek éreztem magam, és reménytelennek, kilátástalannak a helyzetet. Ebben a helyzetben jött szembe Magdi hirdetése: „Kiskamasz coaching”.-ot vállal. Magdi nagyon kedvesen fogadott, megnyugtatott, hogy ez nem egyedi eset, és elmondta, hogyan működik a coaching a gyermekkel. A legfontosabb a gyermek bevonódása, hogy legyen belső késztetése a változásra. Az ő iránymutatásai alapján egészen egyszerűen ment a nagyobbik lányomnál a kedvcsinálás, majd elkezdődött a coaching. Magdi nagyon türelmesen és megértően hallgatta a nagyobbik lányom gondolatait, érzéseit, és pár alkalom után otthon is érzékelhető volt a változás.A beszélgetések során fény derült rá, hogy a lányom féltékenységet érez, mert rá kevesebb figyelem jutott, így nekem is változtatnom kellett pár dolgon, ugyanakkor megértettem a „családi dinamikát”, ami fenntartotta az állandó feszültséget kettőjük között. Mindez együtt meghozta az eredményt, és most már odáig fejlődtünk, hogy a „kiskamasz” lányom a legjobb barátnője és támasza is a húgának.Emellett a lányom megtanult egy önsegítő technikát is, amely végig kíséri majd élete nehezebb helyzeteiben is. Szóval nálunk Magdi volt a megmentő, és nagyon örülök, hogy pár alkalom után ilyen nagy eredményt ért el. Köszönjük Neked!

Boja

Ifjúsági coaching

Amikor elkezdtem járni a Magdihoz....úgy éreztem egy nagyon mély gödörben csücsülök.... Tévedtem... Óráról órára egyre többet és többet fejldődtem az élet több területén is és újra jól éreztem magam a saját közösségeimben....Most már teljesen úgy érzem hogy az életemben egy fejezet lezárult de elkezdődött egy új amiben Magdi és az ő szaktudása és emberi személye nagyon hozzájárult! Ha fiatal vagy és te is mélyponton érzed magad az élet bármely területén akkor merj segítséget kérni!

Domonkos

Ifjúsági coaching

Segítettél felismerni és elismerni magamban a jót es értékeset, a fontossági listát. Rámutattál, hogy a határaimat ki kell jelölnöm; párkapcsolat alapköveit ismertem meg általad, hogy valójában lássam a sajátomat. Útmutatót kaptam, hogyan tudok jobb vezetővé válni, hogyan lássam a csapatomat, elindultunk azon az úton, hogyan fejlesszem őket.

Réka

Önismereti coaching

Úgy támogatsz, hogy azt hiszem, én vagyok a gőzmozdony. Te meg pakolod a szenet.

Icu

Life coaching

Mész körbe és körbe. Egyedül vagy. Mindig ugyanoda jutsz. Nem érted, nem tudsz továbblépni, megérteni, mert a Tied, a sajátod, nem tudsz eltávolodni picit, hogy láss. Aztán beengedsz valakit, elkezded a kört és jön pár ártatlannak tűnő kérdés, ami kimozdít a világodból, a körödből. Düh, harag, döbbenet, felismerés, minden lejátszódik ezred másodperc alatt, azután Te magad a kört egyenesbe rakod és tovább sétálsz, tovább tudsz menni békével, elengedéssel, a dolgok helyére rakásával. Ez Magdi, a végtelen körökből egyenest csinál, a továbblépésbe vezet. Menj tovább, ne ragadj le! Keresd Magdit!

Gina

Life coaching

Tavaly már pont gondolkodtunk, hogy megkeressük Magdit, a kisfiunk iskolai konfliktusai miatt, amikor Magdi ajánlotta fel a segítségét. A kisfiunknak nem volt szokatlan a helyzet, mert korábban már találkozott pár alkalommal pszichológussal és sokat beszélgettünk arról, hogy ha valamit nem tudunk megoldani, akkor nem szégyen segítséget kérni. Azt is megbeszéltük, hogy ez kicsit más lesz, mint a pszichológusnál. Az első alkalom után, amikor beült a kocsiba, boldogan mesélte, hogy olyan jót beszélgettek és jól esett neki, hogy azt mondta Magdi, hogy jól látja a dolgokat és ez sokat fog segíteni abban, hogy elérje a kitűzött célját. Szülőként is kaptunk pozitív megerősítést, ami nagyon jól esett. Nekünk sokat segített Magdi, kisfiunknak utána már nem volt kirívó konfliktusa és nemrég mesélt egy iskolai helyzetet, amiben elmondta, hogy ezeknek a beszélgetéseknek köszönhetően teljesen máshogy reagálta le, mint egy éve tette volna. Ötödikesként új nehézségekkel találta szembe magát és már beszélgettünk róla, hogy szívesen járna megint Magdihoz beszélgetni.

Andi

Ifjúsági coaching

Szülőként egyszerre csak tehetetlennek éreztem magam, ahogy a 12 éves lányom kamaszodni kezdett. Hol a régi kedves és csicsergő "bújós mackó" jött haza az iskolából, hol egy "pokróctermészetű" és a tanulást elhanyagoló "idegen". Érezni lehetett, hogy mintha talajt vesztett volna: hol lubickolt a dacban, hol pedig ő is szenvedett saját magától, a hormonok tombolásától. Ebben a helyzetben, egy önbizalmát elvesztett kislánnyal találtunk rá Magdira. Hetente egyszer online beszélgettek. Magdi volt az a személy, akinek teljes mértékben ki tudott tárulkozni, akinek elmondhatta a legmélyebb és legsötétebb gondolatait, érzelmeit is, mert ő érdek nélkül, egy semleges felnőtt szemszögéből hallgatta és az empatikus kérdéseivel "beszéltette" a kiskamaszt. Ezzel az érzelmi munícióval felvértezve mentünk neki a nyárnak, a lányom ez idő alatt is önként csinálgatta az önbizalom-erősítő gyakorlatokat. Más ez a szeptember, ez az iskolakezdés, mint a zárás volt júniusban! Hálás köszönet érte Magdinak!

Gabi

Ifjúsági coaching

Nagyon-nagyon szépen köszönjük Magdi a sok türelmet, segítséget, tanácsot, azt hogy mellettünk voltál! Benji végre újra önmaga, nem fél, magabiztos, és boldog gyermek! Tudja kezelni az esetlegesen szembe jövő nehézségeket, hála Neked!Nagyon-nagyon szépen köszönjük! 🙏❤️Olyan jó, hogy vagy Nekünk! ❤️

Enikő

Ifjúsági coaching

Köszönöm, hogy ilyen profin összeraktad és strukturáltan végig vitted velünk ezt a napot. Érezhető volt, hogy nagyon átgondolt koncepció mentén haladtunk és hogy igazán sok dolgot akartál nekünk átadni.

Timi

Team coaching

Tetszett, hogy látszólag össze nem függő dolgokból a végére összeállt a kép, leginkább magamról, de a csapatról is valamennyire.

Éva

Team coaching

Nagyon rövid idő alatt is nagyon sokat értél el velünk. A mai napból úgy hoztad ki a maximumot, hogy nem éreztem közben nyomást.

Anita

Team coaching

Sokkal pozitívabban megyek haza, mint ahogy jöttem. Összességében nagyon jók voltak a feladatok. Full pro volt a levezetés.

Ákos

Team coaching