Mi az a reziliencia, és miért olyan fontos az életben? Ez az a képesség, ami segít nekünk felállni a nehézségekből, rugalmasan alkalmazkodni a változásokhoz és megbirkózni az élet kihívásaival. De vajon hogyan lehet fejleszteni ezt a kulcsfontosságú képességet?

 

A válasz a Reziliencia coaching.

Neked való a Reziliencia coaching, ha:

 
  • Folyamatos stresszt élsz meg: hajlamos vagy arra, hogy intenzív stresszreakciókat élj át látszólag mindennapi helyzetekben. Ez megjelenhet fizikai tünetekben, mint például fejfájás, emésztési problémák, vagy érzelmi reakciókban, mint például szorongás vagy düh.
 
  • Negatív gondolataid vannak és lehangolt vagy: negatív gondolatok és érzések gyötörnek, mint, például a reménytelenség, tehetetlenség vagy értéktelenség érzése.
 
  • Szociális visszahúzódás jellemző rád: A társas kapcsolatok fenntartása és kiépítése nehézkes számodra. Gyakran visszahúzódsz, izolálódsz és elkerülöd a társas helyzeteket.
  • Teljesítménybeli problémáid vannak: nehézségeid vannak a feladatokkal való megküzdésben és a kitartás fenntartásában, ami hatással van a munkahelyi vagy magánéleti teljesítményedre.
  • Konfliktusok kezelése nehézséget okoz számodra: Elkerülöd a konfrontációt, vagy túlzottan agresszívvá válsz a konfliktusok során.


Hogy épül fel a Reziliencia coaching program?

 

Az alkalmak tematikáját, struktúráját én adom, Te töltöd meg tartalommal.

 

1. alkalom

A személyiségtípus azonosítása, mely segíti az alapvető működési módod tudatosítását.
 

2. alkalom

Erősségek, tapasztalatok, erőforrások feltárása, melyekre a mindennapi kihívások során támaszkodni tudsz.
 

3. alkalom

Az életvitel feltérképezése, a mindennapokban téged érő hatások, a teljesítményedet és kiegyensúlyozottságodat befolyásoló, akadályozó és támogató tényezők szisztematikus áttekintése.
 

4. alkalom

A változtatási területek és tényezők meghatározása és saját megoldásaid feltárása. Személyes rezisztenciád fejlesztési lehetőségeinek meghatározása.

5. alkalom

A változtatások beépítése a mindennapjaidra, támaszkodva az értelmi, testi, érzelmi és értékrendbeli tényezőkre, melyek támaszként és önreflexiós lehetőségként szolgálnak.
 

6. alkalom

Asszertivitás, konfliktuskezelés, önérvényesítés. 
A változtatások megszilárdítása.


 

Miben fejlődsz a Reziliencia coaching során?


  • Önbizalmad és önértékelésed soha nem látott magasságokat ér el: Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyabban kezeld a kihívásokat és nehezebb helyzeteket az életedben.
 
  • Fejlődik a problémamegoldó készséged: Ez magában foglalhatja az életvezetési készségeket, a konfliktuskezelést és a stresszmenedzsmentet.
 
  • Érzelmi intelligenciád tovább csiszolódik: ez lehetővé teszi, hogy jobban megértsd és kezeld a saját érzéseidet és másokét is. Ez segít abban, hogy hatékonyabban kommunikálj és kapcsolatokat építs másokkal.
 
  • Javul az adaptabilitásod: rugalmasabb és alkalmazkodóképesebb leszel az élet változó körülményeihez. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben alkalmazkodj a változásokhoz és gyorsabban kezeld a nehéz helyzetekből.
​​​​​​​​​​​​​​
  • Célok elérésében is fejlődhetsz: a rezilienciád fejlődésével fókuszáltabb leszel és hatékonyabban fogsz dolgozni, így könnyebben éred el kitűzött céljaidat. 
​​​​​

Reziliencia coaching részletei

Helyszín

online vagy személyesen
Veresegyházon / Budapesten

Találkozások gyakorisága

Hetnte vagy kéthetente, egyeztetett időpontban

Találkozások időtartama

60 perc/alkalom

Ár

Egy összegben: 109 000 Ft
6 részletben: 6*20 000 Ft

Jelentkezés a Reziliencia coachingra

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!