Szorongástól az életcél kereséséig – kineziológiával

Szorongástól az életcél kereséséig – kineziológiával
2024.05.11.

Mindig nehéz leírni mi is történik a kineziológai kezelés során. Nemcsak a titoktartás miatt.

Az igazán mély érzéseket és mélyen oldódó elakadásokat nem lehet szavakba önteni. Nem lehet elmesélni mi volt az a mondat, az az érzés, az a gondolat, az a fájdalom, az az elakadás, ami feloldódik egy egyszerűnek tűnő kezelés hatására. Sokkal több történik ezeken az alkalmakon, minthogy alkalmazunk egy érzelmi stresszoldó technikát, kiegyensúlyozunk egy izmot vagy épp tartunk néhány akupresszúrás pontot. Stressz oldódik, mélyen, sejtszinten.

 

A történet

Áthatja a szorongás, fél. Zakatolnak a fejében a gondolatok, az elvárások, a családtagjai elvárásai, az örökség, amit számba véve, azt sem tudja kicsoda is ő valójában. Nem a kineziológia az első próbálkozása, hogy ezt leküzdje magában.

Nekikezdünk dolgozni. Az érzelmi stresszoldás során kimond sok mindent, látszik, hogy már sokat dolgozott a témáin. A neuro-lingvisztikus programozásból vett módszerek tovább erősítik az érzelmi stresszoldás hatását. Korregresszióban megkeressük életének azokat az eseményeit, melyekhez kötődő blokkokat még oldani kell.

Következő alkalommal már azzal érkezik, hogy mi az, amit felfedezett magában, mi az, amiben már teljesen másképp működött, mint korábban és mi az, amin változtatni szeretne. Ezzel dolgozunk, itt már segítségül hívom a neuro-energetikai kineziológiát is. Oldjuk az agyterületeken eltárolt blokkokat és még mindig szükség van érzelmi stresszoldásra is. Önreflexív. Csodás képekben öltenek testet az érzései, mind-mind segítik azt, hogy megtalálja azt az önmagát, akit annyira tud szeretni.

Aztán az 5. alkalommal odáig jutunk, hogy lerakja örökségének azt a részét, amivel nem tud azonosulni és megérzi milyen is az, amikor azt teszi, ami igazán ő.  Meg akarja fogalmazni az életcélját, ehhez még adok neki útravalót.

Belépve a felnőtt élet kapuján azt mondja, hogy felelős felnőttként úgy is gondoskodni akar magáról, hogy időről időre eljön kicsit dolgozni a témáin.

 

emotions-3459666

 

Na de, nézzük meg egy kicsit mi is történik a kineziológiai kezelés során.

Sejtszintű blokkok oldódnak. Hiszen a testünk mindenre emlékszik, arra is, amit tudatosítani sem tudunk. A célunk a kineziológiai kezelés során ezeknek a blokkoknak az oldása. Mindig az energetikai egyensúly helyreállítására törekszünk. Minden kineziológiai kezelés a test energiaáramlásának harmonizálását célozza.

Ebben az esetben két speciális kineziológia ágra támaszkodtunk.

Az első a Stress Release kineziológiai módszer volt, mely sokféle területen alkalmazható, fókuszában az érzelmi egyensúly helyreállítása áll. Célja segíteni az embereket a stressz kezelésében és az életükben való egyensúly helyreállításában.

A másik az Agyformatálás, mellyel az idegrendszer stresszeit, blokkjait tudom oldani.

Az Agyformatálás a neuro-energetikai kineziológia alapja. Az aggyal, annak területeivel dolgozik és finom érintésekkel oldja fel az agyterületeken tárolt stresszt, blokkokat. Lehetővé teszi az egyes idegrendszeri területek működési energiájának pontos megszólítását, a működés célzott kiegyensúlyozását.Akupresszúrás pontokat használ a kínai orvoslásból, megfűszerezve az indiai mudrákkal (ujjmódok).

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza